RUSLAR
1. ruslar bakımlıdır; elbette satıcılar malları hoş gözüksün diye süslerler.
2. ruslar uzun boyludurlar; Türk erkekleri çok mu uzun boylu
3. ruslar parasız da olsalar eğlenmeyi bilirler: elbette onlar için eğlence seks ve içkidir
4. ruslara yapamadığı birşeyi söylediğinizde öğrenmeye çalışırlar; (burada büyük bir olasılıkla seksten bahsediliyor) niye öğrenmeye çalışsınlar ki, onlar eminim hepinizden tecrübelidirler.
5. her türlü teklife açıktırlar; bak buna ben de katılıyorum.
6. ruslar seksi zevk için yaparlar veya normal üreme amaçlı; hayvanlar gibi değil mi
7. rus kızları sorunları olduğu zaman siz sormadıkça söylemezler; zaten ne kadar Türkçe konuşuyorlar ki, hem onlara göre Türk erkekleri bulunmaz bir avdır. Başka hangi ülkede kim onlara o kadar değer verir.
8. rus kızları sırt kaşımayı bilirler çünkü hassastırlar; kaşınanı kaşırlar!
9. rus kızları duygusaldır ve sonuna kadar götürmeyi hedefler; aklıma bi reklamın slagonu geldi Tamamen Duygusalllll
10. rus kızları sorgusuzca güzeldirler abi !!!... bunu tartışmak bile gereksizdir. hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar...: Güzellik göreceli bir kavramdır.
TÜRKLER
1. Türk kızları temizdir, maddi durumunun elverdiğince de bakımlıdır. Herşeyden önce temizlik imandan gelir.
2. Evet Türk kızları çok uzun boylu değildir. Neden boyun uzun olunca ne değişiyor kii! Ben kısa boylu bir Türk kızıyım. Ve Türk olduğum için de gurur duyuyorum.
3. Bugün binlerce Türk kadını eşine destek olmak çalışıyor. Bir çoğu evlere temizliğe gidiyor, gidemeyen evinde iş işliyor, dantel yapıyor ve alınteriyle (fahişelik yaparak değil) kazandıkları parayla yuvalarında huzurla yedikleri bir tas çorba onların en büyük eğlencesi.
4. Türk kadınları kadar eşlerine itaatkar, eşini mutlu etmek için elinden geleni yapmaya çalışan kadın var mı acaba?
5. Haklısın, Türk kadınları her türlü teklife açık değildir!!!
6. Türk kadınları seksi aşık oldukları erkekle, erkeğini sevdiği için yaparlar.
7. Mutlaka sürekli şikayet eden kadınlar vardır. Ama ülkemizde kaç tane kadına rahat yaşam standartı verebiliyor ki erkekler. Ve kaç tane erkek o rus kadınıyla bir kaç gece geçirebilmek için ona gösterdiği nezaketi, çocuğunun annesine ya da gelecekteki eşine gösteriyor.
8. Buna sadece gülüyorum. Bütün derdiniz kaşınmaksa ne diyebilirim kii.
9.Türk kızları mı duygusal değil? Buna cevap bile yazmaya gerek görmüyorum.
10. Bir Türk erkeği nasıl Türk kızları için "acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar" diyebilir. Ben erkek olsam, Türk kızına acıyan gözle bakanın gözünü oyarım. Ha velevki öyle birşey varsa, yani Türk kızlarına acıyan gözlerle bakıyorlarsa, o sizin Türk kızlarına ne kadar sahip çıktığınızı gösterir işteeee!
Ben tarlada çalışan, güneşten yüzü buruş buruş, elleri yara bere içinde Türk Kadınıyım.
Ben altımda yüzlerce eleman çalıştıran, modern, evimi, evladımı, eşimi ihmal etmeden işimde de yükselebilen Türk Kadınıyım.
Ben Kurtuluş Savaşı'nda erkeğimle sırt sırta vermiş, yeri gelmiş cephane taşımış, yeri gelmiş silah bulamayıp kazmayla kürekle düşmanın üstüne yürümüş, vatanı, toprağı, milleti, dini, namusu için erkekten daha erkek savaşmış, erkeğinin kanına kendi kanını da katmış, şehit-gazi Türk Kadınıyım.
Sen ister beğen, ister beğenme!!!
Ek olarakdan : Türk kızları kıyaslanmayı sevmez